skip to Main Content
SOLFILM & LACKSKYDDSFILM

Vi hjälper dig

Oavsett om du är i behov utav lackskyddsfilm eller solfilm så hjälper vi dig att hitta rätt oberoende av vilken bil du har.

Solfilm skyddar dig, dina passagerare och husdjur och håller effektivt solens värme borta. Samtidigt förhindrar du att bilklädseln bleks och med rätt nyans på ditt skydd får du även bekvämt insynsskydd. Vi Lämnar alltid 10 års garanti på material och 3 års garanti på monteringen.

Lackskyddsfilm skyddar lacken mot stenskott, repor, fågelspillning etc. och monteras normalt i bilens front, vid insteg och som lastskydd vid bagageutrymmet. Folien dataskärs till varje bilmodell för att få exakt passform.

Film till din bil

SOLFILM

Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för resenärer och husdjur. Olika mörkhetsgrader på solfilmen förstärker bilens visuella framtoning. Vi har till exempel marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

– Högeffektivt solskydd
– Lågreflekterande
– Oöverträffad klarhet
– Branschledande färgbeständighet
– Professionell montering
– 10 års garanti

Kontakta oss för pris

LACKSKYDDSFILM

Folien som monteras är en transparent uretanfilm som är nästintill osynlig på bilen när den är monterad.

Den skyddar lacken mot stenskott, repor, fågelspillning etc. och monteras normalt i bilens front, vid insteg och som lastskydd vid bagageutrymmet. Folien dataskärs till varje bilmodell för att få exakt passform.

Vi lämnar 5 års garanti på filmen och du kan vaxa, tvätta och sköta bilen precis som vanligt

Kontakta oss för pris

Back To Top